Zangles

Altijd al zangles willen hebben? Enthousiast koorzanger, serieuze zangambitie of gewoon nieuwsgierig? 

Voor techniek, muzikale ontwikkeling en plezier kunt u een afspraak maken voor een proefles. We werken met diverse technieken waaronder CVT (Complete Vocal Technique ontwikkeld door Cathrine Sandolin) en maken samen een plan van aanpak en je krijgt dus zangles op maat. Eigen inbreng van de leerling staat centraal!

Tarieven

Alle privélessen duren 45 minuten en vinden plaats in de zangstudio van Liefde voor Muziek. Per persoon wordt er een uur gereserveerd, zodat de les in alle rust kan plaatsvinden. 

Er wordt doorgaans gewerkt met pianobegeleiding en tevens bestaat de mogelijkheid om met orkestbanden te zingen. Twee Shure microfoons en professionele zangversterking maken het mogelijk aan microfoontechniek te werken en te wennen aan het versterkt zingen. Regelmatig worden er opnames gemaakt om de muzikale vorderingen bij te houden. 

Voor leerlingen tot en met 21 jaar die financiëel niet in de positie verkeren deze lessen te bekostigen, bied het Jeugd Cultuurfonds misschien uitkomst. Kijk eens op de website van het Jeugdcultuurfonds. Wie weet kom je in aanmerking voor een vergoeding of tegemoetkoming in de kosten. 

Losse lessen

Proefles   € 37,50
Losse les  € 47,00 

Leskaart

5 lessenkaart   € 225,00
10 lessenkaart € 440,00

Concerten voor en door zangleerlingen

Om het jaar organiseert Marjolein een groot concert waar alle leerlingen hun vorderingen kunnen laten zien. Zoals Songs of Christmas (2001), Jam-sessie bij Voor Pampus (2003), Het Concert! (2004) en Het 2e Concert! (2007) beiden in de Glasbak. Daarna hebben we de Glasbak omgetoverd tot nachtclub "Chez Marjolaine" (2009). Voortbordurend op wat meer theater hebben we een prachtig theaterconcert gehad met als thema "Ladies' Night"(2011) , geregisseerd door Henk Jansen. Dit in samenwerking met twee selectiegroepen van dansschool Tendens, o.l.v. Manon Hussem.